Sivut

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kisat 4.2.

Moikka!

Eka kisapäivä pulkassa ja ei voi olla muuta kuin tyytyväinen ! Vieläkin hymyilyttää :)
Odotukset ei ollu mitenkään korkealla, lähdettiin vain hakemaan kokemusta ja tuntumaa hälinään ja kuulutuksiin. Kisat oli siis meidän oman seuran, Hukka-Putken järjestämät, joten halli oli tuttu. Tintti tuntuikin olevan kuin kotonaan, häntä pystyssä kuleskeli ylpeänä :) Muakaan ei jännittänyt ihme kyllä yhtään, kiva vaan oli päästä vihdoinkin näkemään miten meillä sujuis kisoissa!

A-radalla 10vp, kummatkin täysin omia mokia kun olin liian hätänen. Kielto hypyllä
ja kepeillä, päästiin kuitenkin jatkamaan hyvin eikä hyllyä tullut! Keinulla pientä epävarmuutta mutta pienellä houkuttelulla saatiin se puhtaasti :)

B-radalla 5vp, kielto putkelle, mikä oli myös ihan oma moka. Viime maanantaina harjoiteltiin pitkästä aikaa keinua, joten odotukset ei ollut kyllä sen suhteen suuret. Mutta näin se keinu meni puhtaasti myös tällä radalla, pienellä houkuttelulla.

Hyppyradalla 0-tulos oli lähellä, kuuluttaja siinä huutelikin että nytkö se nolla tulee.. Ei olisi saanut sanoa :D Loppusuoran kepeillä Tintin mielenkiinto karkasi ratahenkilöön, joten otettiin kepit uudestaan ja 5vp

Mitään tuloksia ei kyllä lähdetty edes hakemaan, toiveena vaan että koiralle jäisi hyvä mieli. Hylkäyksiä siis odotettiin. Aikavirheitä meillä oli jonkin verran, osa varmaan myös keinun viemän ajan takia. Nyt vain vauhtia lisää ja mun omat ohjausvirheet kuntoon!
Kaiken kaikkiaan kisat ylitti omat odotukset ja varmasti lähdetään uudestaankin mahdollisimman pian!



















Oosan päivä taas kului juurikin näissä merkeissä...

2 kommenttia:

  1. Mahtavan suuret onnittelut taitavalle agi-kaksikolle hienosta debyytistä :)!! Oosa jatkaa isänsä viitoittamaa jooga-harrastusta, varmaan pian on mestari siinä lajissa :)

    t. merja-kasvis & Snowtime´s poppoo

    VastaaPoista
  2. Onnea hienoista suorituksista!! :)

    VastaaPoista